Összecsukható és hordozható acél grillsütő - spatulával, villával, csipesszel (BB-9791)


0 Ft
  • Raktáron

Hordozható és könnyen szállítható, 3 grilltartozék Ez a kerti grill kompakt méretű, összecsukható és fogantyújával könnyen szállítható piknikre vagy nyaralásra, mivel kis tárolóhelyet foglal. A készlet 3 kiegészítőt tartalmaz grillezett ételek elkészítéséhez: spatula, villa és fogó rozsdamentes acélból. A kellékek kényelmes fából készült fogantyúkkal és pántokkal rendelkeznek, amelyek bárhol felakaszthatók.

Termékleírás

Hordozható és könnyen szállítható, 3 grilltartozék Ez a kerti grill kompakt méretű, összecsukható és fogantyújával könnyen szállítható piknikre vagy nyaralásra, mivel kis tárolóhelyet foglal. A készlet 3 kiegészítőt tartalmaz grillezett ételek elkészítéséhez: spatula, villa és fogó rozsdamentes acélból. A kellékek kényelmes fából készült fogantyúkkal és pántokkal rendelkeznek, amelyek bárhol felakaszthatók. A grillház rozsdamentes acélból készült, a grill pedig krómozott, fokozottan ellenáll a magas hőmérsékletnek és a korróziónak. Leírás: anyaga: rozsdamentes acél méretek (hosszúság / szélesség / magasság): 46 x 30 x 30 cm méretek összecsukás után (hossz / szélesség / magasság): 46 x 3 x 42 cm súlya: 3 kg súly a csomagolással együtt: 3,65 kg A csomag tartalma: hordozható grill rostély fogantyú fogó, villa és spatula Videó egy hasonló termékről: https://www.youtube.com/watch?v=F2t95bD-KRQ

Home > Kert/szabadidő > BBQ/GRILL/SÜTÉS/FŐZÉS

Üdvözlünk a BBQ/GRILL/SÜTÉS/FŐZÉS kategóriában! Ez a szekció azoknak szól, akik szeretik a szabadidős tevékenységeket, különösen az alakatézist. Itt minden olyan terméket megtalálsz, amire szükséged lehet ahhoz, hogy tökéletesen sikerüljön a szabadtéri sütés-főzés élménye. A grillezés és sütés egy olyan tevékenység, amit sokan szeretnek, hiszen nem csak finom ételeket készíthetünk, de közben egyben kikapcsolódást is nyújt. Az alkatrészek és eszközök kiválasztásánál fontos szempont lehet a minőség és az ergonómia, hogy könnyen és hatékonyan tudjunk dolgozni. Ebben a kategóriában megtalálhatók olyan alapvető eszközök, mint grillezők, sütők, sütőedények, faszén, gázpalackok, sütőállványok, illetve kiegészítők, mint sütőkesztyűk, kefék, pincezők és egyebek. Ezek segítségével könnyen elkészítheted a legfinomabb ételeket és meglepheted vendégeidet saját készítésű finomságokkal. Emellett itt találhatók speciális eszközök is, amik segítségével szendvicseket lehet készíteni, füstölőt alkalmazni, vagy éppen pizzát sütni a kertben. Minden eszköz és kiegészítő átgondoltan lett kiválasztva, hogy megfeleljen a legmagasabb elvárásoknak és egyedülálló élményt nyújtson a szabadtéri főzés szerelmeseinek. Akár kezdő, akár tapasztalt sütő-mester vagy, itt mindenki megtalálhatja azokat az alkatrészeket és kiegészítőket, amik segítenek abban, hogy a BBQ/GRILL/SÜTÉS/FŐZÉS élménye valóban felejthetetlen legyen. Böngészd át termékeinket, és válaszd ki azokat az eszközöket, amik a leginkább megfelelnek az igényeidnek. Kellemes sütést és főzést kívánunk mindenkinek!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Állványos grill - 3 lábú kerti tűzhely szett kiegészítőkkel (BB-9792) Állványos grill - 3 lábú kerti tűzhely szett kiegészítőkkel (BB-9792)

Ha Ön is szeret sütögetni a barátaival akkor ez a termék biztosan elnyeri a tetszését. A legmagasabb minőségű rozsdamentes acélból készült berendezés, amely ellenáll a magas hőmérsékletnek és a korróziónak. A grill 3 vastag lábbal van felszerelve - ez a konfiguráció garantálja a legnagyobb stabilitást. Nem kell attól tartania, hogy a tál felborul, és megrongálja a pázsitot vagy más talajt. Porszórt

A boltba
Retro kerti grill rácsos fedővel sütögetéshez/nyársaláshoz - fekete  (BB-11825) Retro kerti grill rácsos fedővel sütögetéshez/nyársaláshoz - fekete (BB-11825)

Igazi tábortűz hangulatot teremthetsz ezzel a remek grillel, ugyanis egy nagyon autentikus kivitelezésű darabról van szó. Ez egy rusztikus, igazán menő és retro grillsütőről amit joggal nevezhetnénk akár hordozható tűzrakóhelynek is. Mégis sokkal biztonságosabb mintha a földön raknánk tüzet hiszen kevesebb eséllyel gyullad meg körülöttünk az avar vagy bármilyen közelben lévő tárgy, illetve rozsdamentes

A boltba
5 az 1-ben kerti grill szett - rozsdamentes acél - fekete (BB-11827) 5 az 1-ben kerti grill szett - rozsdamentes acél - fekete (BB-11827)

Ez a kiváló minőségű termék nemcsak hagyományos ételek elkészítését teszi lehetővé, hanem ennél sokkal többet is. A főzőedény és az alaprostély mellett van egy kényelmes forgatható nyárs is, amely tökéletes lesz egy egész csirke vagy bármely nagyobb méretű hús elkészítéséhez. Tartozéka egy kisméretű rostély amely remekül alkalmas arra hogy az már elkészüült ételekt melegen tartsuk vagy újból felmelegítsük.

A boltba
12 részes fűszertartó állvány forgatható kivitelben (BBV) (BBKM) 12 részes fűszertartó állvány forgatható kivitelben (BBV) (BBKM)

A fűszertartó állvány praktikus, kevés helyet foglal és rögtön kéznél van mindenfajta étel ízesítő a kedvenc főztünkhöz. Minden amatőr séf konyhájába kötelezően ajánljuk. A szerkezet forgó funkcióval ellátott, így könnyedén hozzáférhetőek a különböző fűszerek. Az állványhoz 12 db fűszeres üveg tartozik szórófejjel ellátva, szorosan záródó tetővel, melyben bármilyen fűszert tárolhatunk: sót, borsot,

A boltba
Fokhagymanyomó ergonomikus műanyag nyéllel (BBKM) (BB-14106) Fokhagymanyomó ergonomikus műanyag nyéllel (BBKM) (BB-14106)

A bemutatott fokhagymanyomó kötelező darab minden konyhában. Kiváló minőségű rozsdamentes acélból készült, emellett speciális műanyag fogantyúja is van, ami jelentősen megkönnyíti a fokhagyma zúzását. A fokhagymanyomó segítségével megtarthatja a fokhagyma egyedi ízét és rendkívüli vitamingazdagságát. A fokhagymanyomó egy kis méretű, kompakt termék, amivel gyorsan és egyszerűen összenyomhatod a fokhagymát.

A boltba
Nyárs készítő doboz - saslik felfűző készlet (BBM) Nyárs készítő doboz - saslik felfűző készlet (BBM)

Zseniális saslik készítő doboz, ami megkönnyíti a nyári sütögetéseket, egyszerűbbé téve a rablóhús és egyéb nyárson sült ételek elkészítését. Többé nem kell egyesével felszúrni a hús falatokat a nyársra. Ez a nyárs készítő lerövidíti a grillezés előkészítésével töltött időt és elősegíti hogy a nyársak esztétikus kinézetűek legyenek. Hogyan működik? Készítse elő a húst, vagy zöldséget. Helyezzen be

A boltba
5 darabos tapadásmentes teflon grill sütőlap, grill alátét készlet - 33 x 40 cm, fekete (BB-8649) 5 darabos tapadásmentes teflon grill sütőlap, grill alátét készlet - 33 x 40 cm, fekete (BB-8649)

Egyszerűsítse meg a grillezést! Ezzel a grill alátéttel megakadályozza, hogy a grillrácsra helyezett ételek a parázsba potyogjanak, tapadásmentes felületének köszönhetően az ételek nem ragadnak le, és a tisztítása is nagyon egyszerű. A tapadásmentes grillsütő lap segítségével ugyanazt a hatást érheti el, mint csak a grillsütőn. Süthet rajta zöldségeket, húsokat, kolbászt, halat, tojást, gyümölcsöket

A boltba
100 db latex mentes, antiallergén nitril kesztyű - élelmiszeripari és egészségügyi felhasználásra is alkalmas - kék, L méret (BB-19560) 100 db latex mentes, antiallergén nitril kesztyű - élelmiszeripari és egészségügyi felhasználásra is alkalmas - kék, L méret (BB-19560)

Púdermentes nitril kesztyű, kék, L (100 db/csomag) Nitril kesztyű, amely ideális megoldást kínál azok számára, akik a természetes latexre érzékenyek. Rendkívül erős kémiai ellenálló képességű és magas a tapintási érzékenységgel rendelkezik. Ideális orvosi, mind ipari alkalmazásokhoz. Legyen szó laboratóriumi munkavégzésről, az egészségügyről, vagy éppenséggel a kozmetikai és élelmiszeriparról, termékünk

A boltba
3 darabos tapadásmentes teflon grill sütőlap, grill alátét készlet - 33 x 40 cm, fekete (BB-8648) 3 darabos tapadásmentes teflon grill sütőlap, grill alátét készlet - 33 x 40 cm, fekete (BB-8648)

Egyszerűsítse meg a grillezést! Ezzel a grill alátéttel megakadályozza, hogy a grillrácsra helyezett ételek a parázsba potyogjanak, tapadásmentes felületének köszönhetően az ételek nem ragadnak le, és a tisztítása is nagyon egyszerű. A tapadásmentes grillsütő lap segítségével ugyanazt a hatást érheti el, mint csak a grillsütőn. Süthet rajta zöldségeket, húsokat, kolbászt, halat, tojást, gyümölcsöket

A boltba
Univerzális, forgatható, emeletes tárolópolc -  fűszerekhez, kozmetikumokhoz, irodaszerekhez (BBM) Univerzális, forgatható, emeletes tárolópolc - fűszerekhez, kozmetikumokhoz, irodaszerekhez (BBM)

Ezzel a forgó fűszertartóval megszüntetheted a tárolódobozba összeborult, tasakban tárolt fűszerek dzsungelét. Maximum 40 darabos forgó fűszertartónkkönnyen átlátható , az egyes üvegekben látható a fűszer mennyisége, így nem fordulhat elő, hogy főzés közben derüljön ki, elfogyott a kívánt összetevő. A tároló nem csak a konyhában tehet jó szolgálatot, hanem a gyerekszobában vagy a fürdőszobában is.

A boltba
Mágneses konyhai időzítő óra - LCD kijelzővel, állítható állvánnyal - 6 cm, fehér (BB-1692) Mágneses konyhai időzítő óra - LCD kijelzővel, állítható állvánnyal - 6 cm, fehér (BB-1692)

A kicsi és kényelmes mágneses konyhai időzítő minden konyhában praktikus. Az LCD konyhai időzítő egy olyan eszköz, amely lehetővé teszi, hogy figyelemmel kísérje az ételek elkészítési idejét főzés közben, és emlékezteti Önt, ha lejár a főzési/sütési idő. Az LCD konyhai időzítő állítható állvánnyal rendelkezik, amelynek köszönhetően könnyen beállíthatja egy látható helyre, a pultra vagy a konyhai polcra.

A boltba
Univerzális kültéri grill takaróponyva - ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és szakadásnak - 131 x 130 x 75 cm (BB-15184) Univerzális kültéri grill takaróponyva - ellenáll az UV sugárzásnak, víznek és szakadásnak - 131 x 130 x 75 cm (BB-15184)

PRAKTIKUS ÉS SOKOLDALÚ - a PVC-bevonatú grillburkolat olyan kiegészítő, amely a szezonban és annak vége után is hasznos lesz.  A legtöbb grillsütőhöz illeszkedik, rendkívül egyszerű és nem sok időt vesz igénybe a felhelyezése .  UV SUGÁRZÁS ÉS VÍZ ELLENÁLLÓ - a grillburkolat ellenáll a külső tényezők káros hatásainak, és  hatékony védelmet nyújt a csapadék és a túlzott nedvesség ellen is.   SÉRÜLÉSEKNEK

A boltba
Mozgatható kerti grillkocsi fedővel, hamutálcával és hőmérővel - 120 x 45 x 95 cm, fekete (BB-9789) Mozgatható kerti grillkocsi fedővel, hamutálcával és hőmérővel - 120 x 45 x 95 cm, fekete (BB-9789)

Egy grillsütő elengedhetetlen kelléke minden kerti partinak. Amennyiben szeretnéd, hogy vendégeid mind a tíz ujjukat megnyalják az este végén, szerezd be most faszenes BBQ és grillsütőnket! Kényeztesd el családod és barátaid tökéletesen grillezett húsokkal és zöldségekkel. Hiszen ezzel a faszén fűtésű grillkocsival bárki a grill mesterévé válhat. Azáltal, hogy a kerti grill fedővel rendelkezik, még

A boltba
Összecsukható és hordozható acél grillsütő - spatulával, villával, csipesszel (BB-9791) Összecsukható és hordozható acél grillsütő - spatulával, villával, csipesszel (BB-9791)

Hordozható és könnyen szállítható, 3 grilltartozék Ez a kerti grill kompakt méretű, összecsukható és fogantyújával könnyen szállítható piknikre vagy nyaralásra, mivel kis tárolóhelyet foglal. A készlet 3 kiegészítőt tartalmaz grillezett ételek elkészítéséhez: spatula, villa és fogó rozsdamentes acélból. A kellékek kényelmes fából készült fogantyúkkal és pántokkal rendelkeznek, amelyek bárhol felakaszthatók.

A boltba
100 db latex mentes, antiallergén nitril kesztyű - élelmiszeripari és egészségügyi felhasználásra is alkalmas - kék, M méret (BB-19561) 100 db latex mentes, antiallergén nitril kesztyű - élelmiszeripari és egészségügyi felhasználásra is alkalmas - kék, M méret (BB-19561)

Púdermentes nitril kesztyű, kék, M (100 db/csomag) Nitril kesztyű, amely ideális megoldást kínál azok számára, akik a természetes latexre érzékenyek. Rendkívül erős kémiai ellenálló képességű és magas a tapintási érzékenységgel rendelkezik. Ideális orvosi, mind ipari alkalmazásokhoz. Legyen szó laboratóriumi munkavégzésről, az egészségügyről, vagy éppenséggel a kozmetikai és élelmiszeriparról, termékünk

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VIC-FIRTH SD9 American Custom
4 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fa trabant autó 24 x 9 x 11 cm
8 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vintage gyertyatartó Kicsi,Türkiz-arany
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
RAVEN XT S1 SRC szandál 46 fekete
10 915 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
PÉDICONFORT® - Fűzős derbi, ék alakú talppal
46 040 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bőr derbies
28 040 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Letizia melltartó, fűzős
27 750 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben