Cyberlink Media Suite 16 Ultra (elektronikus licenc)


42 590 Ft
  • Raktáron

Gyártó: CYBERLINK

Termékleírás

A Cyberlink Media Suite 16 Ultra egy teljes körű multimédia szoftvercsomag, amely számos eszközt és funkciót kínál a fényképek, videók és zenék szerkesztéséhez, lejátszásához és megosztásához. Az elektronikus licenc lehetővé teszi, hogy gyorsan és egyszerűen telepítsd a szoftvert, és azonnal elkezdd használni.

A Media Suite 16 Ultra több mint 15 különböző alkalmazást tartalmaz, köztük a PowerDVD-t a legjobb minőségű filmek nézéséhez, a PowerDirector-t a professzionális videószerkesztéshez, valamint a PhotoDirector-t a fényképek szépítéséhez és javításához. Emellett a szoftvercsomag tartalmazza a Power2Go-t az adatok biztonságos égetéséhez és az AudioDirector-t a hangszerkesztéshez.

A Cyberlink Media Suite 16 Ultra segítségével egyszerűen létrehozhatsz professzionális minőségű digitális tartalmakat, és megoszthatod azokat barátaiddal és családoddal. Legyen szó saját filmekről, zenéről vagy képekről, a Media Suite 16 Ultra minden eszközzel és funkcióval rendelkezik a kreatív elképzeléseid megvalósításához. Ráadásul az elektronikus licencnek köszönhetően könnyen és gyorsan hozzáférhetsz a szoftverhez, és bármikor frissítheted az új funkciókhoz és javításokhoz.

Szoftverek

Üdvözöljük a Szoftverek alkatéziséhez weboldalon, ahol minden információt megtalálhat, ami szükséges a PC és laptop felhasználóknak. Az általunk kínált szolgáltatások és tanácsok segítségével könnyedén megtanulhatja, hogyan működnek ezek a számítógépek, hogyan lehet őket hatékonyan használni, és hogy miként válassza ki a megfelelő szoftvereket az Ön igényeinek és preferenciáinak megfelelően. A weboldalon megtalálható tartalmak között szerepelnek a legfontosabb tudnivalók a PC-k és laptopok technikai jellemzőiről, hardveres és szoftveres komponensekről, valamint azok hatékony karbantartásáról és optimalizálásáról. Bemutatjuk a legnépszerűbb operációs rendszereket, illetve azok legújabb verzióit és funkcióit is, hogy mindig naprakész tudással rendelkezzen a számítógépes világban. Emellett számos hasznos tipp és trükk is elérhető a weboldalon, amelyek segítségével könnyedén növelheti a PC vagy laptop teljesítményét, optimalizálhatja az internetkapcsolatot, illetve biztonságosan tárolhatja és védelmezheti az érzékeny adatokat a számítógépen. Az online biztonság különös fontossággal bír ma, ezért részletes leírásokat találhat a legjobb vírusirtó programokról és tűzfalakról is. A Szoftverek alkatéziséhez weboldal célja, hogy segítséget nyújtson mindazoknak, akik szeretnének többet megtudni a számítógépes technológiáról, és profibbá szeretnének válni az eszközeik kezelésében. Legyen szó akár otthoni, akár munkahelyi használatról, fontos, hogy mindenki tisztában legyen a PC és laptop működésének alapjaival és a számítógépes rendszerek biztonságának fontosságával. Várjuk Önt is a Szoftverek alkatéziséhez weboldalon, hogy közösen fedezzük fel a számítógépes világ rejtelmeit, és segítsünk Önnek a személyes vagy munkahelyi számítógépe hatékonyabb és biztonságosabb használatában! Legyen az informatika a barátja, ne az ellensége!

  • icon
    egyszerű áruvisszaküldés
  • icon
    Minőségi szerviz
  • icon
    Eredeti termék

Cyberlink Media Suite 16 Ultimate (elektronikus licenc) Cyberlink Media Suite 16 Ultimate (elektronikus licenc)

A boltba
Wondershare UniConverter Windows számára (elektronikus licenc) Wondershare UniConverter Windows számára (elektronikus licenc)

A boltba
CRM DEALinTEAL Lite na 12 měsíců (elektronická licence) CRM DEALinTEAL Lite na 12 měsíců (elektronická licence)

A boltba
Avast Ultimate 1 számítógépre 24 hónapra (elektronikus licenc) Avast Ultimate 1 számítógépre 24 hónapra (elektronikus licenc)

A boltba
A Bitdefender Family Pack csomag 15 eszközre 1 hónapig (elektronikus licenc) A Bitdefender Family Pack csomag 15 eszközre 1 hónapig (elektronikus licenc)

A boltba
Enterprise Architect Corporate Edition (elektronikus licenc) Enterprise Architect Corporate Edition (elektronikus licenc)

A boltba
Enterprise Architect Corporate Edition, Floating License (elektronikus licenc) Enterprise Architect Corporate Edition, Floating License (elektronikus licenc)

A boltba
AOMEI Partition Assistant Unlimited (elektronikus licenc) AOMEI Partition Assistant Unlimited (elektronikus licenc)

A boltba
Adobe Animate, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe Animate, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

Adobe Animate - Webes animációs platform (Win/Mac, EN, 12 hónapos, elektronikus licenc) Az Adobe Animate egy professzionális szoftver, amely lehetővé teszi a lenyűgöző webes animációk és interaktív tartalmak létrehozását. Ez az eszköz kiváló minőségű, folyamatos mozgást biztosít, és lehetőséget ad a látványos vizuális élmények megteremtésére a weben. Az Adobe Animate tökéletes választás a webdes

A boltba
Adobe Captivate, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc) Adobe Captivate, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)

A boltba
Adobe Captivate, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe Captivate, Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

Az Adobe Captivate egy kiváló minőségű oktató- és tanulási környezetet biztosító szoftver, amely elérhető Windows és Mac operációs rendszerekre egyaránt. Az 1 éves, elektronikus licenc formájában kínált megújítási lehetőség, tökéletes választás azok számára, akik folyamatosan fejleszteni szeretnék az e-learning anyagaikat. Az Adobe Captivate rendkívül sokoldalú eszközkészlettel rendelkezik, amely

A boltba
Adobe InDesign, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe InDesign, Win/Mac, CZ/EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

A boltba
Adobe RoboHelp Office, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc) Adobe RoboHelp Office, Win/Mac, EN, 12 hónap (elektronikus licenc)

A boltba
Adobe Stock (750 assets), Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc) Adobe Stock (750 assets), Win/Mac, EN, 12 hónap, megújítás (elektronikus licenc)

Az Adobe Stock egy lenyűgözően gazdag gyűjteménye 750 kreatív elemnek, melyeket könnyedén integrálhatsz a weboldaladba vagy más tervezési projektjeidbe. Ez a platform minden olyan követelményedet kielégíti, amire csak szükséged lehet a színpompás és látványos felhasználói élmény megteremtéséhez. A csomag tartalmaz olyan sokszínű elemeket, mint képek, videók, illusztrációk és vektorgrafikák, amelyek

A boltba
Microsoft Windows Server Standard 2022, x64, EN, 16 core (OEM) Microsoft Windows Server Standard 2022, x64, EN, 16 core (OEM)

A boltba
Ashampoo Photo Commander 17 (elektronikus licenc) Ashampoo Photo Commander 17 (elektronikus licenc)

A boltba
Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc) Movavi Video Editor 23 Personal (elektronikus licenc)

A boltba
PDF-XChange Standard 10, 1 felhasználónak, 2 PC-re (elektronikus licenc) PDF-XChange Standard 10, 1 felhasználónak, 2 PC-re (elektronikus licenc)

A PDF-XChange Standard 10 a modern dokumentumkezelés és PDF szerkesztés egyik vezető szoftvere. Ez a speciális szoftver kivételes funkcionalitással és könnyű használhatósággal rendelkezik, így ideális választás mind az egyéni felhasználóknak, mind pedig a vállalkozásoknak. Ez az elektronikus licensz a felhasználók számára egy érdekes lehetőséget biztosít. A 2 PC-s licenc lehetővé teszi, hogy a PDF-XChange

A boltba
Mozaik Student (elektronická licence) Mozaik Student (elektronická licence)

A boltba
Termékek

Népszerű termékek

VIC-FIRTH SD9 American Custom
4 990 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Fa trabant autó 24 x 9 x 11 cm
8 490 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Vintage gyertyatartó Kicsi,Türkiz-arany
3 590 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
RAVEN XT S1 SRC szandál 46 fekete
10 915 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
PÉDICONFORT® - Fűzős derbi, ék alakú talppal
46 040 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Bőr derbies
28 040 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
Letizia melltartó, fűzős
27 750 Ft
Az ár frissült 17.05.2024
miért mi

Miért választanak minket az emberek

Service
gyors szállítás

Magyarország egész területén

Service
Biztonságos fizetés

100%-os fizetési biztonság

Service
Egyszerű reklamáció

Egyszerű áruvisszaküldés

Service
Támogatás

Támogatás telefonon és e-mailben